torsdagsträning med tellus

19-09-16 till 19-10-24

Varje torsdag fram till mitten av oktober bjuder vi på gratis gruppträning. Träningen anpassas efter din förmåga och hålls på Västberga IP.

Alla är välkomna, ta med en kompis eller två och kom och träna med oss!

läs mer och se bilder

så kan bostadskrisen i Stockholm lösas

19-10-01

Enligt Anna König Jerlmyr (M) kan nya bygglösningar kan vara en del av lösningen i bostadskrisen. Läs mer om hennes besök i Tellus Towers i DN:s reportage.

Foto: Anette Nantell, DN

läs mer

open house stockholm

19-09-30

Mellan den 4-6 oktober arrangeras festivalen Open House Stockholm. Då bjuds allmänheten in till gratis guidade visningar av stadens mest unika och spännande byggnader och platser.

Och självklart deltar vi och öppnar upp Tellus Towers.

Läs mer

traditionsenlig utomhusbio

19-09-11

Favorit i repris! I går bjöd vi på traditionsenlig utomhusbio på projektplatsen för Elverket i Nacka.

Trots att det såg ut som att bli en regnig kväll passerade de tunga mörka molnen och två timmar före filmen startade var det klarblå himmel och solsken. Lagom till att filmen Lyckligare kan ingen vara skulle visas. Marschallerna visade vägen upp på taket och glada SSM:are delade ut popcorn och dryck.

läs mer och se bilder

 

wall street nacka

19-09-11

Några av världens mest intressanta muralmålare kommer till Nacka under en muralmålningsfestival 1-15 september – och självklart är SSM och Elverket med och bidrar.

Följ med på plats och se hur muralen växer fram.

läs mer och se bilder

sommarens hetaste byggprojekt

19-09-05

Tellus Towers klättrar stadigt upp på listan för ”sommarens hetaste projekt” – från en 5:e plats till en 3:e plats enligt Sverige Bygger. Roligt tycker vi och siktar på en ännu högre placering nästa år. Om du är nyfiken hittar du hela listan här.

se hela listan

första spadtag för täby turf

19-09-03

Ett symboliskt första spadtag är taget för hyresrättsprojektet Täby Turf i den nya stadsdelen Täby Park som är under uppbyggnad på det gamla Galoppfältet i Täby. Täby Turf blir SSM:s första byggstartade hyresrättsprojekt.

Läs mer och se bilder