ett större liv i naturlig idyll

Sollentuna Quarters är den perfekta platsen för dig som vill bo och leva ett aktivt liv med en mix av natur och storstadspuls.

Boendeform: hyresrätt
Område: Sollentuna, Väsjön
Antal: 94 lägenheter
Antal rum: 1-3 rok
Tillträde: Prel. 2021
Status: Produktionsstartat

visa på karta

lev större i sollentuna quarters

nature

närhet till grönområden och Väsjöbacken

terrace

gemensam gård

train

nära till pendeltåg och eventuell linbana


Förmedling av lägenheter

Projektet utvecklas i egen regi med avsikten att förvalta fastigheten i eget förvaltningsbestånd.

Vi har idag ingen bostadskö utan förmedlingen av våra kommande hyresbostäder kommer att ske antingen direkt via SSM eller via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Vilket av alternativen det blir bestäms i ett senare skede. Gör gärna en intresseanmälan så får du löpande information om utvecklingen i projektet.

Är du inte redan anmäld till Bostadsförmedlingen i Stockholm kan du göra det här.

Upptäck Väsjön - en ny del av Sollentuna

Sollentuna Quarters ligger i Väsjön, en ny stadsdel i Sollentuna där naturaktivitet finns runt hörnet året om. I området planeras det för cirka 4.000 bostäder och med det gröna läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat bor du bokstavligt talat med både skog och sjö alldeles in på knuten.

Med storstadens utbud runt hörnet

Blir du sugen på mer stadsliv ligger Sollentuna centrum cirka 4 km bort. Med sina drygt 115 butiker och stora utbud av service finns här det mesta du behöver i vardagen. Vill du vidare in till city så tar pendeln härifrån in till Stockholms Central bara 15 minuter.
Värt att notera är att Sollentuna kommun utreder möjligheterna att kollektivtrafikförsörja Väsjön. Ett spännande förslag förutom tätare busstrafik, är en linbana från Väsjön till Häggviks station.

Sollentuna Quarters är den perfekta platsen för dig som vill bo och leva ett aktivt liv med en mix av natur och storstadspuls.