bostäder som omfattas
av erbjudandet

Erbjudandet gäller för ett urval av ettor och tvåor i projekten Bromma Boardwalk, Elverket i Nacka, Sollentuna Hills och Platform West i Täby som vi tänker passar din plånbok och livsstil.

Här är de bostäder som omfattas av erbjudandet:

Bostäder i Bromma Boardwalk

Bostäder i Elverket i Nacka

Bostäder i Platform West

Bostäder i Sollentuna Hills

Har du frågor? Kontakta oss 

bromma boardwalk

NÄRA KOMMUNIKATIONER
OCH GRÖNOMRÅDEN

Terrasser, enorma balkonger och trädgårdar brukar vara något som kommer med jättevåningar för 10-15 miljoner men det här projektet är undantaget.

Här kan man faktiskt få en tvåa med egen trädgård under 4 miljoner.

elverket i nacka

PERFEKT BELÄGET BOENDE FÖR ETT HÄLSOSAMT OCH HÅLLBART  LIV
Läget är magiskt – emellan hav och city! Mitt i centrala Nacka med placering ett stenkast från Nacka Forum och kommande tunnelbana. Här planerar vi för Elverket, vårt bidrag till att göra den nya stadsdelen ännu mera levande.

Här finns både härliga parker och grönområden tillsammans med torg och uteserveringar med plats för både planerade och spontana möten.

platform west

BELÄGEN I EN NY GRÖN STADSDEL MED URBAN KARAKTÄR
Välkommen hem, här finns alla möjligheter att bo och leva det liv du vill leva. Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station växer ett nytt kvarter fram. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll.

Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter.

sollentuna hills

MITT I DET NYA VÄSJÖN MED VARIATIONSRIK STADSMILJÖ OCH NÄRHET TILL GRÖNOMRÅDEN, SJÖ OCH SKIDBACKE
Sollentuna Hills ligger i Väsjön, en ny stadsdel i Sollentuna där naturaktivitet finns runt hörnet året om. I området planeras det för cirka 4.000 bostäder och med det gröna läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat bor du bokstavligt talat med både skog och sjö alldeles in på knuten.