följ med på plats

15 september

ta da, här är slutresultatet!

Vår muralmålning är nu på plats och vi kunde inte vara mer nöjda. Det är otroligt hur snabbt de här veckorna har gått. Vi kan verkligen rekommendera ett besök på plats för att se målningen live. Östra Järla skolväg 23

STFI har förverkligat vår vision om ett gemensamt vardagsrum baserat på inkludering och trygghet genom sin målning som visar en gemensam plats med trädet och fågelboet i mitten där alla arter är välkomna att bo.

Hör STFI berätta mer om sin bakgrund och inspirationen bakom muralen i filmen nedan.

 

12 september

rundtur för att se på alla fina konstverk

Idag var det dags för oss att tillsammans med Stadskreatören i Nacka kommun och våra samarbetspartners i projektet Elverket, Libu Invest, åka runt och titta på alla fina konstverk som börjar bli färdiga i Nacka. Så spännande och inspirerande att se resultatet. Och arbetet på plats hos oss fortsatte enligt planerna. Är du själv nyfiken på att se muralerna? Passa på att åka med på någon av de guidade turerna som anordnas av Nacka kommun, mer information och biljetter hittar du här

11 september

intensiv dag med intervju, visning och traditionsenlig utomhusbio

Det målas flitigt i Elverket och motivet börjar träda fram allt mer. Nacka kommun besökte oss under dagen och passade på att intervjua STFI.

På kvällen var det dags för visning Elverkets visningsbod och efter det bjöds det på vår traditionsenliga utomhusbio.

Trots att det såg ut som att bli en regnig kväll passerade de tunga mörka molnen och två timmar före filmen startade var det klarblå himmel och solsken över Elverket och Nacka. Lagom till att filmen Lyckligare kan ingen vara skulle visas. Marschallerna visade vägen upp på taket och glada SSM:are delade ut popcorn och dryck.

De gästande biofolket var ordentligt preppade för en utebiokväll på Elverkets tak med filtar och regnutrustning. En lyckad och uppskattad filmkväll med både lite tårar men framförallt mycket skratt.

Tack alla som kom och deltog på vår utebio!

10 september

besök från både aktieägare och förskolebarn

Dag två har varit händelserik och bjudit på besök från både aktieägare och förskolebarn. Förskolan som ligger intill tittar förbi dagligen med förskolans treåringar som i små grupper tittar på STFI måla och för att måla själva. Vissa målar konstnären, andra ritar av bilden som växer fram. På plats finns en liten läktare där alla som vill kan ta en paus och kolla in arbetet på plats.

I morgon torsdag laddar vi för Zumba tillsammans med Tjejcompaniet, alla är varmt välkomna att vara med och dansa! Ta på dansskorna och titta förbi kl 17:00.

Och för dig som bor närmare Telefonplan kör vi gratisträning med vår PT Deniz från SATS. Det är utomhusträning som anpassas efter din förmåga. Även här är självklart alla välkomna att delta. Träningen sker på Västberga IP vid Telefonplan i anslutning till vårt showroom för Tellus Towers. Passet kör igång 17:45 (torsdag 11/9).  För anmälan och mer detaljer maila oss på info@ssmliving.se.

9 september

Nu är vi i gång!

Nu har turen äntligen kommit till vår vägg. Här kommer du att kunna följa målningen växa fram dag för dag. Vi är imponerade av att man redan efter de första sprayningarna kan ana känslan i muralen. Ta en kvällspromenad och beskåda. Vi kan knappt vänta till i morgon!

8 september

sneek peek från Tandläkarhuset och Järla Sporthall

#Juliariorio – Målar tandläkarhuset vid Järla Station
#BKFoxx – Målar fasaden på Järla Sporthall