försäljning pågår

maxa mixen av stad och natur!

Läget är magiskt – mitt emellan hav och city! Mitt i centrala Nacka med placering bara ett stenkast från Nacka Forum och kommande tunnelbana. Här planerar vi för Elverket, vårt bidrag till en ännu mera levande ny stadsdel! Här finns både härliga parker och grönområden tillsammans med torg och uteserveringar med plats för möten.

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Nacka centrum
Antal: Etapp 1, 168 lägenheter
Antal rum: 1-5 rok
Prel. tillträde: 2021
Status: Försäljning pågår

visa på karta

Ansvariga mäklare

Johan Markelius

08-556 184 40
johan.nacka@svenskfast.se
svensk fastighetsförmedling

Björn Ericsson

0708-36 51 31
bjorn.ericsson@svenskfast.se
svensk fastighetsförmedling

Ina Olehed

08-556 184 42
ina.nacka@svenskfast.se
svensk fastighetsförmedling

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i elverket i nacka

swim

SPA med bubbelpool & bastu

bikepool

cykelpool

carpool

bilpool

car

laddstationer

bike

cykelverkstad

wifi

bredband 1000/1000

följ med och kika in i vårt nya showroom

Läget, läget, läget!

Elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Norr om Värmdövägen, söder om Nacka Stadshus och den blivande stadsparken som kommer ligga i nära anslutning till Nacka Forum. Kommunikationerna kan knappast vara bättre, nära både framtida tunnelbana, Saltsjöbanan och bussar. Med buss till Slussen kommer det ta ca 17 minuter och med den framtida tunnelbanan med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården (blå linje) att ta ca 10 minuter. Tunnelbanan kommer även att stanna vid Sickla köpkvarter och Sofia på Södermalm.

Men vi tror att du helst stannar hemma i Elverket – här är det lätt att leva ett aktivt och socialt liv! Det perfekta mixen av city och natur, precis runt hörnet! Välkommen hem!

Extra guldkant på tillvaron

Hela kvarteret kommer att bestå av närmare 400 bostäder, men i första etappen bygger vi 168 stycken fördelat mellan 1-5 rum och kök, med övervägande mindre ettor och tvåor. Gemensamt för allihop är att de är smart planerade med allt ifrån gott om förvaring till fint ljusinsläpp – och allt däremellan. Dessutom får du som bor i Elverket en massa extra guldkant på tillvaron, som tre stycken grönskande takterrasser med plats för umgänge och egentid. Huset kommer dessutom att få ett eget spa med bubbelpool och bastu samt en egen cykelverkstad – vilket är perfekt med tanke på hur smidigt det är att ta sig runt på cykel, både i området och in till stan.

Se karta

bil- och cykelpool

Förutom alla fina utrymmen utanför bostaden har du som bor i Elverket ytterligare plus som mervärde till din bostad. Tillgång till bilpool, cykelpool, garageplats och marknadens snabbaste bredband till exempel. Välkommen att hitta din drömbostad!

Att köpa nyproducerad lägenhet av SSM

Tidslinje (Klicka här för att visa)

 • Lansering
 • Detaljplanearbete
 • Säljstart
 • Bokningsavtal
 • Förhandsavtal
 • Inredningsval
 • Upplåtelseavtal
 • Byggplatsvisning
 • Besiktning
 • Slutbetalning
 • Tillträde
smart planerade med allt ifrån gott om förvaring till fint ljusinsläpp.