• Lansering
  • Detaljplanearbete
  • Säljstart
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Byggplatsvisning
  • Besiktning
  • Slutbetalning
  • Tillträde

elverket i nacka

– maxa mixen av stad och natur!

Läget är magiskt – mitt emellan hav och city! Mitt i centrala Nacka med placering bara ett stenkast från Nacka Forum och kommande tunnelbana. Här planerar vi för Elverket, vårt bidrag till en ännu mera levande ny stadsdel! Här finns både härliga parker och grönområden tillsammans med torg och uteserveringar med plats för möten. Hitta till elverket >>

extra guldkant på tillvaron i Elverket

Hela kvarteret kommer att bestå av närmare 400 bostäder, men i första etappen bygger vi 168 stycken fördelat mellan 1-5 rum och kök, med övervägande mindre ettor och tvåor. Gemensamt för allihop är att de är smart planerade med allt ifrån gott om förvaring till fint ljusinsläpp – och allt däremellan. Dessutom får du som bor i Elverket en massa extra guldkant på tillvaron, som tre stycken grönskande takterrasser med plats för umgänge och egentid. Huset kommer dessutom att få ett eget spa med bubbelpool och bastu samt en egen cykelverkstad – vilket är perfekt med tanke på hur smidigt det är att ta sig runt på cykel, både i området och in till stan. Bilder elverket >>

Förutom alla fina utrymmen utanför bostaden har du som bor i Elverket ytterligare plus som mervärde till din bostad. Tillgång till bilpool, cykelpool, garageplats och marknadens snabbaste bredband till exempel. Välkommen att hitta din drömbostad!

SE LEDIGA LÄGENHETER >>

Intresseanmälan

område: nacka centrum antal:     etapp 1, 168 lägenheter
antal rum: 1-5 rok prel. tillträde:     2020/2021
boendeform: bostadsrätt status:     försäljning pågår

 

ansvariga mäklare

Johan Markelius
08-556 184 40
johan.nacka@svenskfast.se
Svensk Fastighetsförmedling

Björn Ericsson
0708-36 51 31
bjorn.ericsson@svenskfast.se
Svensk Fastighetsförmedling

Ina Olehed
08-556 184 42
ina.nacka@svenskfast.se
Svensk Fastighetsförmedling

projektdokument

projektbroschyr
trygg förening
köpguide
situationsplan
bofaktablad 1 rok
bofaktablad 2 rok
bofaktablad 3-5 rok

Läget, läget, läget!

Elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Norr om Värmdövägen, söder om Nacka Stadshus och den blivande stadsparken som kommer ligga i nära anslutning till Nacka Forum. Kommunikationerna kan knappast vara bättre, nära både framtida tunnelbana, Saltsjöbanan och bussar. Med buss till Slussen kommer det ta ca 17 minuter och med den framtida tunnelbanan med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården (blå linje) att ta ca 10 minuter. Tunnelbanan kommer även att stanna vid Sickla köpkvarter och Sofia på Södermalm.

Men vi tror att du helst stannar hemma i Elverket – här är det lätt att leva ett aktivt och socialt liv! Det perfekta mixen av city och natur, precis runt hörnet! Välkommen hem!