• Marknadsföring
  • Detaljplanearbete
  • Säljstart
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Byggplatsvisning
  • Besiktning
  • Tillträde

järla station
– närmare hem kan det inte bli
Välkommen till ett nytt spännande område som håller på att växa fram runt stationen vid Järla sjö i Nacka. Här skapas en helt ny stadsdel med urbana kvaliteter och ett läge som inte kan bli mycket bättre, precis vid Saltsjöbanans Saltsjö-Järla Station. Ett stenkast bort säger man ibland men att bara kalla Järla Station kommunikationsnära vore närmast en underdrift. Det nya kvarteret kommer att ligga precis ovanför Saltsjöbanans station som överdäckas och bara ett par trappor upp är du på innergården. Närmare hem kan det inte bli.

område: JÄRLA SJÖ, NACKA  antal:  CA 380 LÄGENHETER
antal rum:  1-3 ROK  prel. tillträde:  EJ FASTSTÄLLT
boendeform:  BOSTADSRÄTT status:  PREL. SÄLJSTART Q3 2017

anmäl intresse här

Nacka står inför en intressant förnyelse där en av de centrala platserna är Stationen vid Järla sjö. Just här planerar vi vårt projekt Järla Station med cirka 380 lägenheter anpassade för vår målgrupp – bostäder som är små i storlek men stora i upplevelse. Bostäder som du alltid har nära hem till, helt enkelt. Med Saltsjöbanan från Slussen och Södermalm tar det cirka 8 minuter och tillhör du de som ibland tar bilen är du hemma från city på cirka 5 minuter. Här planeras också T-banans blå linje med en sträckning ut mot Nacka, beräknad byggstart för utbyggnaden av T-banan är 2018.

I Järla Station bor du med närhet till både butiker, restauranger, skolor och daghem. Sickla Köpkvarter och Nacka Forum ligger bara en kort promenad bort och erbjuder ett stort utbud av shopping nöjen, upplevelser och service. Och med hela Nackareservatet alldeles in på knuten och cirka 300 meter till Järlasjön finns också goda möjligheter till ett aktivt fritidsliv för den som vill. Här får du lugnet och avskildheten samtidigt med närheten och tillgängligheten.

EN DEL AV ETT NUTIDA STATIONSSAMHÄLLE MED PLATS FÖR ALLA
Bostäderna i Järla Station blir en central punkt för den övriga utvecklingen av hela den nya stadsdelen som växer fram runt stationen. Det nya kvarteret byggs med fokus på en framträdande arkitektur som skapar en egen identitet och ger en intressant stadsbild. Här bor du mitt i en levande stadsmiljö – och blir en del av ett ultramodernt stationssamhälle med både bostäder, serviceinrättningar och verksamheter. Om Järla Sjö förra seklet präglades av en lång industritradition, så går utvecklingen nu ett sekel senare, mot en modern, levande och urban stadsdel med karaktär och plats för alla – en spännande, trivsam och naturlig mötesplats för både boende och besökare.