Kandidaten

Riksbyvägen, Bromma

projektinformation

boendeform: hyresrätt
område: riksby, bromma

antal: ca 77 studentbostäder
antal rum: 1 rok

prel. tillträde: q4, 2022
status: kommande

modernt och genomtänkt i
ett område med betydande historia

På cirka 400 meters gångavstånd från Brommaplan planerar Studentbacken för ca 77 yteffektiva hyresrättslägenheter åt studenter.

nära till allt

Brommaplan ligger i centrala Bromma och är redan i dag ett centrum med både kommersiell och offentlig service och ett nav för allmänna kommunikationer med både tunnelbana och en mängd busslinjer.

I området planeras det för tusentals nya bostäder framöver. Det planeras dessutom för utveckling av verksamheter, idrotts- och rekreationsmöjligheter och förbättrad park- och grönstruktur vilket kommer att göra området till en ännu mer levande och mångsidig stadsdel.

med anor från järnåldern

För dig som är intresserad av historia är detta boende något extra. Alldeles intill finns en grön naturpark som tidigare varit boplats under järnåldern och vikingatiden. Där har man hittat både arkeologiska fynd och hällristningar. Området är ett skyddat fornlämningsområde och Kandidaten kommer att ligga på den norra sluttningen utanför det skyddade området.

Förmedling av bostäder

Vi har idag ingen bostadskö utan förmedlingen av våra kommande hyresbostäder kommer att ske antingen direkt via SSM/Studentbacken eller via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Vilket av alternativen det blir bestäms i ett senare skede i respektive projekt. Gör gärna en intresseanmälan så får du löpande information om utvecklingen i projektet. Har du inte redan anmält dig till Bostadsförmedlingen i Stockholms kö – klicka här så kommer du till Bostadsförmedlingen i Stockholm

Om studentbacken

Studentbacken, är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för stockholmsregionens studenter. Affärsidén är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Bostadsprojekten har både formen av bostadsrätter och hyresrätter och kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare.

Mer om Studentbacken

Gör en intresseanmälan