• Marknadsföring
  • Säljstart 26/4
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Byggplatsvisning
  • Besiktning
  • Tillträde

 kosmopoliten
– en del av den högteknologiska, globala byn

Många av de trådlösa teknologier, de som gör att vi kan prata med hela världen utan sladd, har skapats i Kista. Området har fått namn som Wireless Valley eller Mobile Valley. Mer formellt kallas det Kista Science City.

fördelning tre av lägenheterna i kosmopoliten

Den tredja fördelningen av lägenheterna i Kosmopoliten är nu gjord. Har du frågor kontakta ansvarig mäklare eller maila oss på info@ssmliving.se

lägenhetsväljaren kosmopoliten – visa lediga lägenheter
anmäl intresse här
bilder kosmopoliten

område:  KISTA ÄNG antal:  204 ST
antal rum:  1-3 ROK tillträde:  START FR.O.M. Q4, 2021
upplåtelseform:  BOSTADSRÄTT status:  SÄLJSTART 26 APRIL, 2017

Här planerar vi för 204 lägenheter i varierade storlekar. De flesta är mindre, yteffektiva ettor och tvåor med uteplats eller balkong. Här finns en grönskande innergård och sociala ytor med både pool och orangeri.

Kista förnyas. Den största skillnaden mellan idag och igår är, att man inte längre åker till Kista för att jobba. Man bor och jobbar i Kista. Där det förr mest bara var kontor och arbets­platser, finns idag bostäder och utbildningsplatser. Det nya området, Kista Äng, har runt 1 550 nya bostäder och lokaler. Kista Galleria ligger bara en kort promenad bort med 180 butiker, restaurangtorg, caféer, biograf och hotell. Gallerian har också Sveriges mest generösa öppettider. Vid gallerian stannar också tunnelbanan (du kliver av vid T-Centralen efter 18 minu­ter). Förutom över 1 000 företag verksamma inom ICT (alltså informations- och kommunikationsteknologi) finns här även KTH Kista med lärare och studenter från hela världen. Allt tillsammans skapar ett område fyllt av energi och liv.

Vårt fokus: Yteffektivitet. Här finns enrummare om ca 35 kvadratmeter där köket och vardagsrummet får en öppen planlösning och en alkov skapas som sovdel. Några tvåor, runt 55 kvadrat, ligger vid gavel och får en social yta med kök och vardagsrum i vinkel. Där släpps ljuset in från två håll. Kosmopoliten gör skäl för sitt namn – som entré till den mo­derna, högteknologiska globala byn.

projektdokument.

projektbroschyr kosmopoliten
bokningsguide
köpguide
bofaktablad 1 rok
bofaktablad 2 rok

bofaktablad 3-4 rok

ansvariga mäklare.

Rico Cigel Länsförsäkringar Kista 070-214 51 47 rico.cigel@lansfast.se
Joel Nylund Länsförsäkringar Kista 070-208 49 76 joel.nylund@lansfast.se