5 lägenheter till försäljning

läget är verkligen ett av de mest attraktiva, i hela Stockholm

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms creative district Telefonplan, har du fortfarande chansen att köpa din egna smarta lägenhet i Brf Metronomen.

välkommen på visning

Varmt välkommen att boka en visning av Metronomen på Länsförsäkringar fastighetsförmedlings kontor i Hägersten varje söndag under hösten.

Eller besök deras kontor under deras öppna visningar varje tisdag kl 12:00-13:00.

Adress: Ture Wennerholms torg 2, Hägersten
Kontakt: Fastighetsmäklare Jessica Janze, jessica.janze@lansfast.se, 070- 5090 666.

Försäljning pågår och det finns möjlighet att köpa lägenhet

Du hittar lediga lägenheter i lägenhetsväljaren. Det är ingen köordning till dessa lägenheter utan de fördelas enligt principen ”först till kvarn”. Är du intresserad eller vill ha mer information, kontakta ansvarig projektledare Jennifer Eriksson

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Telefonplan
Antal: 188
Antal rum: 1-4 rok
Tillträde: Prel. Q1-Q4 2020
Status: Till salu

projektledare

jennifer eriksson

076-025 6391
jennifer.eriksson@ssmliving.se

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i metronomen

terrace

takterrass

tee

kommunikationsnära

wifi

bredband 1000/1000 Mbit/s


Fokus på yteffektiva ettor och tvåor

188 lägenheter i Stockholms kanske mest intressanta läge. Boendet kommer i blandade storlekar men fokus är yteffekti­va ettor och tvåor. Som bonus finns en stor takterrass med en bokningsbar gemensamhetslokal i anslutning.

En mängd möjlig­heter för förvaring

Den typiska lägenheten i Metronomen är en etta eller tvåa med avskild sovdel, öppen planlösning och en mängd möjlig­heter för förvaring. Och vill du inte hänga med grannarna på takterrassen, så har nästan alla en egen balkong.

Hub för kreativitet och utbildning

Metronomen ligger helt nära Telefonplan. De förändringar vi ser just här, är större än någon annanstans i Stockholm, om man bortser från rena nybyggen. Här byggde LM Ericsson telefoner och forskade kring kortvågssändningar. Idag inrymmer samma lokaler Konstfack. Bara minuter därifrån finns Hyper Island, med sina utbildningar inom digitala medier.

Den ursprungliga bebyggelsen är från ungefär 1940, så ut­budet av service har haft god tid att komma på plats. Men i takt med att en ny generation boende och studerande börjat röra sig i området, så förändras även detaljhandelsutbud, aktiviteter och underhållning.

Som hub för kreativitet och utbildning har Telefonplan blivit rykande hett bland dem som söker bostad. Atmosfären är ung, resan till stan tar 14 minuter och att komma hit med bil är en promenad i parken.

se karta

Så här köper du en lägenhet av SSM

Tidslinje. (Klicka här för att visa)

 • Lansering
 • Detaljplanearbete
 • Säljstart
 • Bokningsavtal
 • Förhandsavtal
 • Upplåtelseavtal
 • Inredningsval
 • Byggplatsvisning
 • Besiktning
 • Slutbetalning
 • Tillträde
läget är verkligen ett av de mest attraktiva, i hela Stockholm