På gång i Metronomen

inred kvadratsmart på 29 kvm

200422

Att möblera sin nyproducerade bostad när man flyttar in är både spännande och roligt. Låt dig inspireras av vår stylist Jennie som berättar hur hon tänkte när hon stylade vår etta vid Telefonplan.

kolla in resultatet här

glad påsk!

200409

Vi vill passa på att önska dig en riktigt fin och förhoppningsvis solig påsk.
Ta hand om dig och dina nära och kära!

första inflytt Metronomen

200305

Dax för första inflytt i Brf Metronomen! 🚛🛋🗝 Ni kan ju tänka er känslan att flytta in i en helt nybyggd lägenhet – lukten, känslan, förväntningarna!🎈

välkommen till bokiosken

200305

Bokiosken i Metronomen är nu öppen för våra kunder som flyttar in i projektet – här kan du som boende komma in och ta en kaffe och kaka, låna en stege, borrmaskin, verktyg eller bara pusta ut i våra mysiga soffor under inflyttningen!

Här finns även möjlighet att ställa alla de frågor som dyker upp i samband med en flytt.

Välkommen in till oss!

jempa fixar

200304

För att underlätta för dig som boende i Metronomen har vi spelat in instruktionsfilmer med de vanligaste frågorna som kommer in till oss på SSM.

kolla in filmerna här

ladda ner boappa

200303

I Brf Metronomen använder vi appen Boappa för att kunna dela med oss av de senaste nyheterna och viktiga händelser i projektet. Ladda ner den så håller vi dig uppdaterad!

Finns att hämta i App Store och via Google Play.

utsikt mot tre väderstreck

200206

Idag passar vi på att njuta av utsikten från den gemensamma takterrassen i Metronomen. Takterrassen vetter mot tre väderstreck och utsikten är magisk. I direkt anslutning kommer det finnas en gemensamhetslokal som alla medlemmar kan abonnera. Perfekt för middagar och häng med både vänner och grannar!

slutbesiktning pågår!

200205

Den här veckan pågår slutbesiktning med oberoende besiktningsman i trapphus 1.
Och från och med nästa vecka börjar slutbesiktningarna i trapphus 2.

byggplatsvisning i trapphus 2

200123

I går bjöd vi in till byggplatsvisning i Metronomen, trapphus 2 👷🏽‍♀️

Nästan som julaftonsmorgon att vänta på att våra kunder ska få besöka sina lägenheter för första gången!

Här får ni en liten sneak peek på hur det såg ut. Fler byggplatsvisningar kommer ordnas under våren. Välkommen!

glad lucia

1912113

Glad Lucia önskar vi Er alla från vårt projekt Metronomen där den riktiga Tomten bor! 🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Idag bjuds det på hamburgare

191108

Idag bjuder SSM alla duktiga och flitiga underentreprenörer på lunch i vårt projekt Metronomen vid Telefonplan. Vem tackar nej till en burgare?

Vädret är inte det roligaste, det är början av en lång period av mörker, där solen gärna lyser med sin frånvaro och regn och rusk hör till vanligheten. Då får man ibland vara lite kreativ och bjuda på något gott. Såsom idag på Metronomen. Det var ett glatt gäng som åt lunch tillsammans ute på vårt byggprojekt vid Telefonplan. Det bjöds på hamburgare ur en rosa buss för alla duktiga och flitiga underentreprenörer på projektet.

Huset växer fram, våning för våning

190828

Våning för våning jobbar vi oss uppåt i vårt projekt Metronomen. Nästa vecka kommer de första köparna och besöker sina blivande hem. Det ser vi verkligen fram emot!