ND studios

En nära-city-upplevelse.

Projektstatus ( Klicka för att se )

  • Marknadsföring
  • Säljstart
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Besiktning
  • Tillträde

Intill vatten och grönområden men på endast en armlängds, eller cykelturs, avstånd till pulserande Stureplan, bygger vi nu ND Studios – nyproducerade och yteffektiva lägenheter för dig som vill kunna njuta av innerstadsliv till en rimlig kostnad. Välkommen till Norra Djurgårdsstaden!

Område: Norra Djurgårdsstaden Pris: Från 2 050 000 kr
Antal: 46 lägenheter Avgift: Från 1 625 kr
Antal rum: 1-2 rok Tillträde: Prel. kvartal 2, 2016
Boendeform: Bostadsrätt Status: Slutsålt

ETT BREDDAT STOCKHOLM

Det är inte längre en nyhet att Stockholm växer så det knakar och ett område som bidrar till att dämpa växtvärken är Norra Djurgårdsstaden. Detta fantastiska utvecklingsområde, som tidigare var ett hamn- och industriområde, sträcker sig över delar av Hjorthagen, Gärdet och Östermalm och är minst sagt expansivt. Här byggs det inte bara bostäder utan även kontor, kultur, handel, caféer och restauranger får sin plats. På så vis skulle man kunna säga att Norra Djurgårdsstaden kommer bli som en spännande liten stad i staden.

Området som sträcker sig från Husarviken i norr till Loudden i söder är både grönt och vattennära men med den rätt så unika egenskapen att ändå ligga oerhört nära innerstadens puls och utbud. Det är kanske därför intresset för Norra Djurgårdsstaden är lika explosivt som stadsdelens tillväxttakt. ND Studios i sin tur, ligger i östra delen av Norra Djurgårdsstaden. Intill Hjorthagen, bara ett kvarter från härliga Husarvikens vatten och precis nedanför de gamla Gasklockorna, som även dem byggs om i skrivande stund.

Norra Djurgårdsstaden erbjuder alltså en rätt så fantastisk kombination av natur- och stadsliv. Och ND Studios kan mycket väl vara den svårfunna pärla som sluter cirkeln. Men det där avgör ju du bäst själv. Vissa saker ska bara upplevas.

ND STUDIOS – VÄLKOMMEN HEM

ND Studios har en elegant, sober och tidlös arkitektur. Bostäderna i ND Studios är noggrant planerade för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Det rör sig om totalt omkring 46 ljusa lägenheter i storlekarna ett till två rum och kök. Byggnaden ligger placerad centralt i det som ska bli nya Djurgårdsstaden mellan Husarvikens strandpark och ”Kontorsparken” som i fonden kantas av de vackra gamla Gasklockorna i rött tegel.

Just här är det alltså särskilt grönt, i en stadsdel som i övrigt är mycket präglad av sin miljöprofil med extra mycket grönyta. Läget är ljust och öppet och samtliga byggnader i kvarteret är placerade fritt från varandra vilket gör att flera av lägenheterna i ”ND-studios” har ”sjöglimt” över Husarvikens vatten. På kvarterets gård finner man olika varierande växtlighet som en ”körsbärslund” och en ”sumpskog”. Längs Jaktgatan vid entréfasaden planteras alléträd.

LÄGENHETERNA

Lägenheterna är omsorgsfullt planerade och moderna i sina lösningar och dispositioner. Givetvis har vi också tagit noggrann hänsyn till uppsatta miljökrav och försökt hitta en miljömässig långsiktighet i stort och litet. Såväl fasad som stomme och interiöra material är utvalda för att skapa boenden med låga driftskostnader och energiförbrukning och som kräver så lite underhåll från dig som möjligt. Dessutom tillkommer miljövänliga funktioner så som avfallskvarn i varje kök.

Ett annat viktigt ingångsvärde vid utformning av lägenheterna har varit flexibilitet – vi vill att det ska vara enkelt att forma sitt hem efter hur man vill leva för stunden. Därför har det arbetats mycket med öppna ytor som är lätt möblerade. Så även om lägenheterna är relativt små erbjuder de många möjligheter genom sina funktioner och sin planering.

ND Studios byggs med längsgående balkonger som ger varje lägenhet sin egen uteplats. Här får också varje hem en trevlig odlingslåda på balkongen som kan ge lite extra liv. Kanske vill du kunna odla dina egna kryddor? Eller bara ha lite vacker ljung att titta ut på i vintertid? Helt upp till dig! Arkitektbyrån bakom ND Studios är Arkitema Architects.

Poolbil

I ND Studios kommer föreningens medlemmar att ha tillgång till en egen poolbil. Visste du att undersökningar visar att en privatägd bil inte nyttjas mer än cirka 10 % av tiden? Vi tycker att det är bättre att man gemensamt äger och delar sin bil så den kan nyttjas till fullt ut. På så vis minskas behovet av många bilar. Med nya Golf GTE kombineras körglädje med miljötänk. Den bästa av kombinationer i bilsammanhang!

Mer detaljerad information om bokning, kostnad och skötsel tillhandahålls i samband med tillträdet.

Golf
Illustrationsbild, Golf GTE

projektmaterial

Projektbroschyr ND Studios

LÄNKAR

Ekbladet

KÖPGUIDE

Läs vår köpguide här

 

Mäklare

Fredrik Hultman SthlmFast 070-741 10 50 fredrik@sthlmfast.se