• Lansering
  • Detaljplanearbete
  • Säljstart
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Byggplatsvisning
  • Besiktning
  • Slutbetalning
  • Tillträde

platform west

– adressen med bästa kommunikationsläge

Välkommen hem, här finns alla möjligheter för att bo och leva det liv du vill leva. Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station växer ett nytt kvarter fram. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll. Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter.

Yteffektivt med extra guldkant

Sammanlagt bygger vi 109 lägenheter om 1-4 rum och kök. Utmärkande för våra lägenheter är att alla kvadratmetrar är noga planerade. Utöver det har du tillgång till marknadens snabbaste bredband och bilpool. Och så klart det lilla extra – en stor fantastisk innergård med generös kvällssol och en härlig takterrass. Här bor du lite mindre och lever lite större. Se fler bilder >>

SE LEDIGA LÄGENHETER >>

Intresseanmälan

område:  roslags näsby, täby  antal:  ca 109 lägenheter
antal rum:  1,2,3,4 rok  tillträde:  prel. 2020
boendeform:  bostadsrätt  status:  försäljning pågår

ansvarig mäklare

Fastighetsbyrån Täby
Marie-Louise Giertz
Reg. fastighetsmäklare
Tel: 0734-33 33 32
marie-louise.giertz@
fastighetsbyran.se

projektdokument

Projektbroschyr
trygg förening
Bofaktablad

lÄNKAR

Hitta till Platform West >>
läs mer om nya Roslags Näsby >>

 

Täbys bästa kommunikationsläge

Läget precis intill Roslagsbanans station är, som vi brukar säga, alldeles perfekt. Genom en ny bro över spåren kopplas det nya området ihop med befintlig bebyggelse i Roslags Näsby. Närheten till Roslagsbanan gör läget till ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen. Man kan man lugnt påstå att Roslags Näsby på många sätt är kommunikationsnavet i Täby. Här möts Roslagsbanans Vallentuna- och Österåkersgrenar och här kommer en med Roslagsbanan enkelt in till Stockholms Östra. Därifrån tar tunnelbanan till T-centralen försumbara sex minuter. Inom promenadavstånd finns nås också direktbussar för vidare färd mot KTH, Universitetet och Stockholms City. För shopping och nöjen räcker det att du tar dig ungefär kilome­tern till Täby Centrum med dess 260 butiker, 20 restauranger, biograf, gym, simhall och all annan service. med bil når en Stockholms innerstad på ca 15 minuter.

Bo skönt i nya Roslags Näsby

Platform West kommer att bli ett grönt kvarter på många sätt, med allt från avfallshantering, solceller och klätterväxter på fasaden till sedumtak och allmänna mötesplatser. Allt paketerat i ett fint läge mot torget i söder och Roslagsbanan i öster! För att ge exteriören liv utförs fasader och balkongräcken i flera olika sorters material. I gatuplan planeras också för lokaler vilket innebär att en uteservering i kvarteret inte behöver vara en önskedröm. Läs mer om nya Roslags Näsby >>

RES HEM KLIMATSMART

Roslags Näsby blir ett kvarter med fokus på hållbarhet och miljö. Byggnaden kommer certifieras enligt nivå Silver. Som en del av kommunens miljö- och hållbarhetsmål för den nya stadsdelen vill man uppmuntra cyklandet och för att lyckas med detta planeras bland annat gröna resplaner som ska underlätta för invånarna att resa mer klimatsmart. I Platform West underlättar vi för dig genom att erbjuda gott om cykelplatser, faktiskt hela 119 stycken. Och du har även tillgång till bilpool om du vill kunna nyttja bil ibland! Naturligtvis finns även garageplatser och laddningsstationer för elbil.

En gång Täby – alltid Täby

Vi förstår varför. Välkommen hem till Platform West.