försäljning pågår

adressen med bästa kommunikationsläge

Välkommen hem, här finns alla möjligheter för att bo och leva det liv du vill leva. Har du väl flyttat hit kommer du förmodligen att stanna. På västra sidan om Roslags Näsby station växer ett nytt kvarter fram. Läget är minst sagt perfekt om du vill bo med naturen inpå knuten men ändå ha Stockholms citypuls inom några minuters räckhåll. Med Roslagsbanan nästan direkt utanför dörren kommer du till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 12 minuter.

Sammanlagt bygger vi 109 lägenheter om 1-4 rum och kök. Utmärkande för våra lägenheter är att alla kvadratmetrar är noga planerade. Utöver det har du tillgång till marknadens snabbaste bredband och bilpool. Och så klart det lilla extra – en stor fantastisk innergård med generös kvällssol och en härlig takterrass. Här bor du lite mindre och lever lite större.

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Roslags Näsby, Täby
Antal: ca 109 lägenheter
Antal rum: 1-4 rok
Tillträde: Prel. 2020
Status: Försäljning pågår

visa på karta

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Giertz

0734-33 33 32
marie-louise.giertz@fastighetsbyran.se
fastighetsbyrån Täby

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i platform west

terrace

takterrass

wifi

bredband 1000/1000

bike

cykelförråd

carpool

bilpool

bikepool

cykelpool

bikeshop

en fri cykelservice i lokala cykelbutiken

train

nära pendeltåg

bus

prova-på-kort hos SL


läget, läget, läget

Läget precis intill Roslagsbanans station är, som vi brukar säga, alldeles perfekt. Genom en ny bro över spåren kopplas det nya området ihop med befintlig bebyggelse i Roslags Näsby. Närheten till Roslagsbanan gör läget till ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen. Här möts Roslagsbanans Vallentuna- och Österåkersgrenar och här kommer en med Roslagsbanan enkelt in till Stockholms Östra. Därifrån tar tunnelbanan till T-centralen försumbara sex minuter. För shopping och nöjen räcker det att du tar dig ungefär kilome­tern till Täby Centrum med dess 260 butiker, 20 restauranger, biograf, gym, simhall och all annan service.

Visste du att

Roslags Näsby är en av Sveriges mest ambitiösa satsningar inom modern stadsutveckling. Totalt 19 byggaktörer upprättar de närmare 1400 bostäderna, ritade av 16 olika arkitektkontor. 2020 står Platform West färdigt och blir bland de första projekten som flyttar in.

Bo skönt med innerstads­kvalitet

Platform West kommer att bli ett grönt kvarter på många sätt, med allt från avfallshantering, solceller och klätterväxter på fasaden till sedumtak och allmänna mötesplatser. Allt paketerat i ett fint läge mot torget i söder och Roslagsbanan i öster! För att ge exteriören liv utförs fasader och balkongräcken i flera olika sorters material. I gatuplan planeras också för lokaler vilket innebär att en uteservering i kvarteret inte behöver vara en önskedröm. Hela Roslags Näsby fylls med restauranger och kaféer, butiker och shopping, förskolor och skolor, parker och torg. Öppna innergårdar tillsammans med gröna terrasser och tak – allt sammantaget en spännande stadsmässig miljö med riktiga innerstadskvaliteter.

Mer om nya Roslags Näsby

genom att bjuda på ett prova-på-kort hos SL och en fri cykelservice

hos den lokala cykelbutiken underlättar vi ditt klimatsmarta resande.

En gång Täby – alltid Täby

Vi förstår varför. Välkommen hem till Platform West.

Hållbart och klimatsmart

Roslags Näsby blir en stadsdel med fokus på hållbarhet och miljö. Byggnaden kommer certifieras enligt nivå Silver. Det gröna inslaget är en del av hållbarheten, tillsammans med sociala ytor på den gemensamma takterrassen och innergården. Som ytterligare en del av kommunens miljö- och hållbarhetsmål för den nya stadsdelen vill man uppmuntra cyklandet och för att lyckas med detta planeras bland annat gröna resplaner som ska underlätta för invånarna att resa mer klimatsmart. I Platform West underlättar vi för dig genom att erbjuda gott om cykelplatser, faktiskt hela 119 stycken, och cykelpool. Och du har även tillgång till bilpool om du vill kunna nyttja bil ibland! Naturligtvis finns även garageplatser och laddningsstationer för elbil.

Att köpa nyproducerad lägenhet av SSM

Tidslinje (Klicka här för att visa)

 • Lansering
 • Detaljplanearbete
 • Säljstart
 • Bokningsavtal
 • Förhandsavtal
 • Inredningsval
 • Upplåtelseavtal
 • Byggplatsvisning
 • Besiktning
 • Slutbetalning
 • Tillträde
Som extra guldkant på tillvaron finns en gemensam takterrass för alla medlemmar. Takterrassen utrustas med utemöbler och grill för att allra bäst utnyttja sommarens ljumma kvällar.