• Marknadsföring
  • Säljstart
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Inredningsval
  • Upplåtelseavtal
  • Byggplatsvisning
  • Besiktning
  • Tillträde

platform west
– adressen med bästa kommunikationsläge

I Västra Roslags Näsby skapas nya kvarter med Täbys kanske bästa kollektivtrafikläge. Det nya Roslags Näsby blir en del av den regionala stadskärnan; med uppdaterad och nyskapande arkitektur kombinerat med nästan urban karaktär.

anmäl ditt intresse

bilder platform west

område:  Västra Roslags-Näsby, Täby  antal:  Ca 109 lägenheter
antal rum:  1, 2, 4 rok  tillträde:  Prel. 2020
boendeform:  Bostadsrätt  status:  Säljstart 31 maj 2017

I huset planeras för 109 bostäder, varav de flesta är ettor och tvåor och några få fyror. Lägenheterna är yteffektiva och har tillgång till balkong eller uteplats. Fasader och balkongräcken utförs i flera olika sorters material, vilket ger fasaden liv. Det planeras också för lokaler i gatuplan, vilket innebär att en uteservering i kvarteret inte behöver vara en önskedröm. Och det lilla extra? En härlig takterrass för alla medlemmar!

JO, DET BLIR EN HELT NY STADSDEL
Läget precis intill Roslagsbanans station är, som vi brukar säga, alldeles perfekt. Genom en ny bro över spåren kopplas det nya området ihop med befintlig bebyggelse i Roslags Näsby. De goda kommunikationerna innebär att du når Roslagsbanans ändhållplats vid Tekniska Högskolan på tolv minuter. Därifrån tar tunnelbanan till T-centralen försumbara sex minuter. Inom promenadavstånd finns nås också direktbussar för vidare färd mot KTH, Universitetet och Stockholms City. För shopping och nöjen räcker det att du tar dig ungefär kilome­tern till Täby Centrum med dess 260 butiker, 20 restauranger, biograf, gym, simhall och all annan service.

Västra Roslags Näsby blir ett kvarter med fokus på hållbarhet och miljö. Byggnaden kommer certifieras enligt nivå Silver. Det innebär att det är genomgående höga krav vid byggnationen men även en social hållbarhet med variation av lägenhetstyper och en levande närmiljö med närhet till service direkt utanför porten. Det färdiga Platform West är ett kvarter med grönskande tak och öppna platser där du kan träffa vänner och umgås. I ett fint läge mot torget med gott om platser att vistas utomhus, både enskilt och i gemenskap! Allt i en helt ny stadsdel belägen nära kollektivtrafik. Lever du ett aktivt liv och vill göra annat än att bara vara hemma, så är det en utmärkt adress.