försäljning pågår

bo, lev och lite till

Välkomna till Täby Market – SSM’S bidrag till den nya stadsdelen Täby Park. Nu när Täby Galopp, den gamla galoppbanan, har flyttat bereds plats åt en ny stadsdel. Här kommer cirka 6 000 nya bostäder och cirka 4 500 nya arbetsplatser att byggas – allt med tanken att skapa en småstadskänsla. Täby Market och rymmer inte mindre än 90 nya lägenheter och en restaurang som ligger i tiden. Huset är beläget vid Boulevarden och vetter mot ett mysigt torg med utrymme för torghandel och uteservering. Förutom restauranglokalen mot torget finns en fantastisk takterrass med en mysig pergola.

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Täby
Antal: ca 90 lägenheter
Antal rum: 1-3 rok
Tillträde: Prel. Q1 2020 – Q4 2020
Status: Försäljning pågår

visa på karta

Ansvarig mäklare

Christoffer Stendahl

0730-40 05 58
christoffer.stendahl@fastighetsbyran.se
fastighetsbyrån täby

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i Täby Market

bikepool

cykelpool

bikeshop

cykelverkstad

terrace

takterrass

carpool

bilpool

car

laddningsstationer

wifi

bredband 1000/1000


En plats att mötas

Täby Park tar avstamp i idén om en småstad, där du kan gå och cykla överallt, släppa ut barnen utan oro och råka på en vän som du slinker in på en kopp kaffe med i något café som ligger på bottenvåningen av husen. Området är pusselbiten som binder samman Täbys kringliggande stadsdelar och gör hela kommunen lättillgänglig. En levande och välkomnande plats där man kan bo, jobba och leva, utan att behöva resa hela tiden. Bra cykelbanor är alltså minst lika viktigt som snabba kommuni­kationer till Stockholms innerstad eller Arlanda. Täby Market bidrar till ditt klimatsmarta resande genom att erbjuda både cykelpool, bilpool och cykelverkstad till alla medlemmar.

Se karta

Storstadens alla fördelar

Det planeras för butiker, restauranger och andra småföretag. Storstadens alla fördelar finns dock fortfarande kvar. Det är en lite allt-i-ett-stadsdel med närhet till både natur och storstad. Dessutom hittar du komplett service och shopping i världsklass runt hörnet. Täby Centrum, med sina 260 butiker, var till exempel först i Sverige om att få ha Apple Store och först med att introducera butiker som Sephora och Dunkin Donuts. Täby har dessutom restauranger som lyckas locka stadsfolket till förorten, istället för tvärtom. För att inte tala om närheten till Stockholms innerstad som ligger 20 minuter ifrån dig.

Kort sagt öppnar verkligen läget för ett aktivt liv. I Täby Market bor du inte, du lever. Välkommen till en ny adress!

Att köpa nyproducerad lägenhet av SSM

Tidslinje (Klicka här för att visa)

 • lansering
 • detaljplanearbete
 • säljstart
 • bokningsavtal
 • förhandsavtal
 • inredningsval
 • upplåtelseavtal
 • byggplatsvisning
 • besiktning
 • slutbetalning
 • tillträde
en levande och välkomnande plats där man kan bo, jobba och leva, utan att behöva resa hela tiden.