bo avgiftsfritt i ett år!

välkommen på visning av vårt nya showroom

Kom och besök Tentafabrikens showroom i Sollentuna, där vi planerar att bygga 72 bostadsrätter för studenter. Där kan du få en känsla för platsen och av hur bostäderna kommer att se ut.

bo avgiftsfritt i ett år

Nu erbjuder vi ett avgiftsfritt boende under ett års tid. Det innebär att vi betalar in månadsavgiften till föreningen i tolv månader från och med dagen för avtalat tillträde. Detta är ett tidsbegränsat erbjudande – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse.

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Sollentuna centrum
Antal: 72 lägenheter
Antal rum: 1 rok
Tillträde: Prel. från 2020
Status: Försäljning pågår

ansvarig projektledare

Charlie Asteson

070-730 02 05
charlie.asteson@lansfast.se
länsförsäkringar fastighetsförmedling

Marcus Bäck

070-995 79 00
marcus.back@lansfast.se
länsförsäkringar fastighetsförmedling

Victoria Nyblom

0768-64 70 00
victoria.nyblom@lansfast.se
l
änsförsäkringar fastighetsförmedling

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i tentafabriken

terrace

gemensam takterrass

wifi

bredband 1000/1000

train

nära kommunikationer - endast 400 m till Sollentuna station


Smart och modernt

I centrala Sollen­tuna bygger vi 72 smarta och moderna studentlägenheter. Prisvärda bostadsrätter från 1 335 000 kr. Tentafabriken ligger 400 meter från Sollentuna station och därifrån tar det endast en kvart till T-centralen. Snabbt och smidigt tar du dig också till KTH, Universitetet, Kista, Karolinska institutet – eller var du nu studerar.

Se karta

Det bästa av alla världar

Tentafabriken ligger i Sollentuna, vilket är en perfekt plats att bosätta sig på. Här bor du som i en egen småstad där allt du behöver finns runt hörnet – men med huvudstadens stora utbud bara en kvart bort. KTH tar du dig till på strax under halvtimmen och till Kista är det ynka 11 minuter. En del skulle kalla det ”det bästa av två världar”, vi kallar det en riktigt bra investering.

72 välplanerade lägenheter

I slutändan är det ändå innehållet, din egen lägenhet, som kommer att vara det viktigaste med hela köpet. Att du får en plats att trivas på, oavsett om det är tentaplugg, middagsbjudning, fest eller tv-seriekoma som gäller för dagen. Vi vill helt enkelt att du som ska bo här ska kunna forma ditt hem efter hur du vill leva och vad du vill göra för stunden. Lägenheten består av ett rum och kök där all förvaring finns samlad längs ena väggen, så att du ska få så mycket yta – och så lite begränsningar som möjligt. Köket är vitt och fullt utrustat med micro, spis och till och med diskmaskin – vi tänkte att du nog har bättre saker för dig än att stå och diska. Ända in i minsta detalj vill vi att din boyta ska vara så effektiv som möjligt. Vi har till och med tänkt på balkongen som har skjutdörr, för att du ska kunna använda all golvyta precis som du vill.

Upptäck området

Du behöver givetvis pauser i pluggandet. Från Tentafabriken är det en kort promenad till Sollentuna centrum där du kan handla allt du behöver, uträtta ärenden, fika, äta, träna och gå på bio. När du vill fylla på med syre och rensa hjärnan finns Edsviken cirka en kilometer bort. Där finns badplats, småbåtshamn, fina motionsspår och utegym. På vintern går det att åka slalom i Väsjöbacken och åka skridskor på Norrviken eller Edsviken. Eller stanna hemma och ta en kaffe på din balkong eller avsluta kvällen på den gemensamma takterrassen.

behövs studieintyg?

Du behöver inte visa upp studieintyg vid tecknande av bokningsavtal/förhandsavtal eller upplåtelseavtal. Antagningsbesked/studieintyg ska först visas upp på tillträdesdagen.

Tidslinje (Klicka här för att visa)

  • lansering
  • detaljplanearbete
  • säljstart
  • bokningsavtal
  • förhandsavtal
  • upplåtelseavtal
  • grundstandard
  • byggplatsvisning
  • besiktning
  • tillträde

Om studentbacken

Studentbacken, är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för stockholmsregionens studenter. Affärsidén är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Bostadsprojekten har både formen av bostadsrätter och hyresrätter och kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare.

 Mer om Studentbacken >>

en egen småstad där allt du behöver finns runt hörnet – men med huvudstadens stora utbud bara en kvart bort.