• lansering
  • detaljplanearbete
  • säljstart
  • bokningsavtal
  • förhandsavtal
  • upplåtelseavtal
  • grundstandard
  • byggplatsvisning
  • besiktning
  • tillträde

tentafabriken

– fokusera på din framtid

Tentafabriken är precis vad det låter som: stället du bor på medan du studerar.

just nu – bo avgiftsfritt i ett år!

Nu erbjuder vi ett avgiftsfritt boende under ett års tid. Det innebär att vi betalar in månadsavgiften till föreningen i tolv månader från och med dagen för avtalat tillträde. Detta är ett tidsbegränsat erbjudande – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse.

VISA LEDIGA LÄGENHETER >>

Intresseanmälan

bilder tentafabriken >>
karta tentafabriken >>

område: sollentuna centrum antal:  72 studentbostäder
antal rum: 1 rok tillträde:  prel. 2020
boendeform: bostadsrätt status:  försäljning pågår

 

ansvariga mäklare

Charlie Asteson
070-730 02 05
charlie.asteson@lansfast.se
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Marcus Bäck
070-995 79 00
marcus.back@lansfast.se
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Victoria Nyblom
0768-64 70 00
victoria.nyblom@lansfast.se
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

projektdokument

projektbroschyr
trygg förening
bofaktablad 

I centrala Sollen­tuna bygger vi 72 smarta och moderna studentlägenheter. Prisvärda bostadsrätter från 1 335 000 kr. Tentafabriken ligger 400 meter från Sollentuna station och därifrån tar det endast en kvart till T-centralen. Snabbt och smidigt tar du dig också till KTH, Universitetet, Kista, Karolinska institutet – eller var du nu studerar.

DET BÄSTA AV ALLA VÄRLDAR

Tentafabriken ligger i Sollentuna, vilket är en perfekt plats att bosätta sig på. Här bor du som i en egen småstad där allt du behöver finns runt hörnet – men med huvudstadens stora utbud bara en kvart bort. KTH tar du dig till på strax under halvtimmen och till Kista är det ynka 11 minuter. En del skulle kalla det ”det bästa av två världar”, vi kallar det en riktigt bra investering.

72 VÄLPLANERADE LÄGENHETER

I slutändan är det ändå innehållet, din egen lägenhet, som kommer att vara det viktigaste med hela köpet. Att du får en plats att trivas på, oavsett om det är tentaplugg, middagsbjudning, fest eller tv-seriekoma som gäller för dagen. Vi vill helt enkelt att du som ska bo här ska kunna forma ditt hem efter hur du vill leva och vad du vill göra för stunden. Lägenheten består av ett rum och kök där all förvaring finns samlad längs ena väggen, så att du ska få så mycket yta – och så lite begränsningar som möjligt. Köket är vitt och fullt utrustat med micro, spis och till och med diskmaskin – vi tänkte att du nog har bättre saker för dig än att stå och diska. Ända in i minsta detalj vill vi att din boyta ska vara så effektiv som möjligt. Vi har till och med tänkt på balkongen som har skjutdörr, för att du ska kunna använda all golvyta precis som du vill.

ta en paus i pluggandet

Du behöver givetvis pauser i pluggandet. Från Tentafabriken är det en kort promenad till Sollentuna centrum där du kan handla allt du behöver, uträtta ärenden, fika, äta, träna och gå på bio. När du vill fylla på med syre och rensa hjärnan finns Edsviken cirka en kilometer bort. Där finns badplats, småbåtshamn, fina motionsspår och utegym. På vintern går det att åka slalom i Väsjöbacken och åka skridskor på Norrviken eller Edsviken. Eller stanna hemma och ta en kaffe på din balkong eller avsluta kvällen på den gemensamma takterrassen.

Du behöver inte visa upp studieintyg

Vid tecknande av bokningsavtal/förhandsavtal eller upplåtelseavtal. Antagningsbesked/studieintyg ska först visas upp på tillträdesdagen.

Om Studentbacken

Studentbacken, är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för stockholmsregionens studenter. Affärsidén är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Bostadsprojekten har både formen av bostadsrätter och hyresrätter och kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare. Mer om Studentbacken.