student? We got the loft for you!

The Loft är Studentbackens första projekt med studentbostä­der upplåtna med hyresrätt. Totalt planeras för ca 120 st lägenhe­ter.

Boendeform: Hyresrätt
Område: Roslags-Näsby, Täby
Antal: ca 120 studentbostäder
Antal rum: 1-2 rok
Prel. tillträde: 2022
Status: Kommande


Studentboende med hyresrätt

The Loft kommer att vara ett vitalt inslag i ett större, nyut­vecklat bostadskvarter som utformas för att smälta in i den befintliga miljön. För att nå hög funktionalitet för studenter­na har stor vikt lagts på den arkitektoniska utformningen. Kvalitet på material och tekniska lösningar är i paritet med modernt byggande och samtidigt anpassade för att passa ett studentboende med hyresrätt. Lägenheterna planeras med bra funktioner och förvaringsmöjligheter samt utrymme för samvaro. Självklart blir det också cykelparkering med gott om platser.

Q: Var ligger det? A: Nära.

Så var ligger det? I Roslags Näsby, närmare bestämt vid Näsby-lundsvägen och Ytterby Skolgränd. Detta är en adress cirka en kilometer söder om Täby Centrum. Området gränsar bland annat till Lahäll och Enebyberg i Danderyd. Läget i området är mycket centralt. På 400 meters promenadavstånd når man Roslags Näsbys centrum och Roslagsbanans station. Tar man en lika lång promenad åt andra hållet finns en hållplats för många busslinjer. Med Roslagsbanan till Östra Station och Kungliga Tekniska Högskolan tar resan 13 minuter. Universitetet kan nås på 9 minuter.

Och den som vill shoppa, har Sveriges tredje största galleria, Täby Centrum, med 260 butiker och 20 restauranger, på be­kvämt cykelavstånd/en hållplats bort med Roslagsbanan.

Att bygga prisvärt för studenter kräver kunskap. The Loft är vårt examensprov. Och det ser mycket bra ut.

Om studentbacken

Studentbacken, är en del av SSM och grundades för att underlätta och förbättra bostadssituationen för stockholmsregionens studenter. Affärsidén är att bygga yteffektiva studentlägenheter med hög kvalité och smarta lösningar. Bostadsprojekten har både formen av bostadsrätter och hyresrätter och kommer att utgöra en modern, urban arena för Stockholms studenter och forskare.

Mer om Studentbacken