2 lgh till försäljning

en växande stad intill storstaden

West Side Solna ligger i en av Sveriges snabbast växande städer. Och i Solna infinner sig faktiskt känslan av att vara i en stad, istället för bara ytterligare en förort till huvudstaden.

Boendeform: Bostadsrätt
Område: Solna/Sundbyberg
Antal: 252 lägenheter
Antal rum: 1-4 rok
Tillträde: Prel. med start Q3 2019 – Q1 2020

3:a 77 kvm  se lägenheten >>
2:a 43 kvm se lägenheten >>

Ansvariga mäklare

Sevim Demir

070-782 00 05
sevim.demir@bjurfors.se
bjurfors solna sundbyberg

Leila Derogar

070-782 00 01
leila.derogar@bjurfors.se
bjurfors solna sundbyberg

Vi anser att livskvalitet är att ha tid och råd att ägna sig åt det man verkligen gillar. Vårt index urban score® visar på det du som boende får tillgång till utöver själva bostaden samt hjälper till att göra sociala och miljömässigt hållbara val.

Läs mer om urban score

lev större i West Side Solna

train

nära till kommunikationer

terrace

gemensam takterrass i västerläge

swim

gemensam pool på innergården för svalkande dopp

terrace

nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats

shopping

butiker i gatuplan

wifi

bredband 1000/1000 Mbit/s


Gemensam terrass i västerläge

Här bygger vi 252 lägenheter från ett till fyra rum. Merparten är en- och tvårummare. På nedre våningarna planeras för café och butiker. På hustaket hittar de boende en gemensam terrass i västerläge. Poolen på innergården lär fungera som en magnet för föreningens soldyrkare – och vissa av lägenheterna har ute-platser alldeles intill poolen. De flesta av lägenheterna får balkong.

Byggnaden får sex till åtta våningar. Den kommer att vara som högst mot de breda huvudgatorna och lägre mot de smalare lokalgatorna i norr.

Utforska området

Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen.

Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker. Och räcker inte det, finns Mall of Scandinavias dryga 230 butiker, inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Och härom året öppnade en topp­kock restaurang i ett nyligen etablerat hotell…

 

Tidslinje (Klicka här för att visa)

  • Lansering
  • Detaljplanearbete
  • Säljstart - 15 okt
  • Bokningsavtal
  • Förhandsavtal
  • Upplåtelseavtal
  • Inredningsval
  • Besiktning
  • Slutbetalning
  • Tillträde
Fler börjar se potentialen i Solna. Vid millenieskiftet hade Solna drygt 55 000 invånare. Idag bor 20 000 fler i kommunen. År 2022 räknar man med att 100 000-märket passeras.